| Sms romantike + humoristike | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ylb3r! Super Moderator
Numri i postimeve : 189 Age : 33 Localisation : oajidoa Emploi : ojoasd Loisirs : ojaidojias Registration date : 02/04/2007
| Titulli: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:39 pm | |
| Tė dua tė pres Nuk dua tė vdes Me ylzit e natės Unė tė pėrshėndes
Kujto erėn e mali Kujto erėn e lehtė Kujto zemrėn time Qė tė don pėr jetė
Ah sa natė e lumtur Ah sa natė e qetė Gjithmon mė kujtohesh Nga ora 12-tė
Tė dua pa masė Tė dua pa mbarim Tė dua mė shumė Se sa shpirtin tim
Tė dua ,tė dua Pėr ty do tė vdes Por ti a mė don mua? Pėrgjigje po tė pres?
Nė kėtė fletė tė thatė Tė jetė si kujtim Si emri im e dashur Tė jetė edhe emri im
E kam njė kuti Me helm tė zi Nėse do tė fejohesh pėr tjetrin Unė do ta pi | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
Numri i postimeve : 189 Age : 33 Localisation : oajidoa Emploi : ojoasd Loisirs : ojaidojias Registration date : 02/04/2007
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:40 pm | |
| Kure me ke afer, e ndiej veten mir, kur me lepin lagem, kur me kall une digjem, kur me thith une humbem,e kur humbem ti me gjuan, cigarja jote zemer.
Nese je e vetmuar, nuk mundeni te flini, kalon mesnata, ti je akoma zgjuar, nr tim te tel.e keni, e mundeini te me thirrni e une jam i gatshem te qoj ne rrssssssssssssssssssss. __________________ | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:41 pm | |
| me mjaftoi te te shihja qe larg per te kuptuar sa simpatik ishe me mjaftoi te te shihja qe larg per te kuptuar se sa te deshiroja me mjaftoi te te shihja qe afer dhe kuptova qe paskam qene miop per vdekje.... | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:41 pm | |
| dergoja kete sms personave qe pelqen me shume qe sipas teje jane simpatik inteligjent..... nese ben te kunderten do kesh dhimbje barku.. opss...me fal i second sa te shkoj ne wc | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:43 pm | |
| dashuri esht nje fush me bar
ku kullosin dy gomar
dhe (vajza)do me thon
kush tjua llypi duhet me ja dhon
njoftojme qe kane rrembyer Berlusconin ne kembim duan 3 milion euro perndryshe i vene flaken... bashkohu dhe ti me ne,tashme jan grumbulluar 38 litra benzine.... | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:45 pm | |
| Dashuria, dashuria, semundje nga lashtesia,
Ēdo semundje dergon nje njeri ne shtrat,
Por dashuria 2, o zot ēmekat !!!
Shoh detin dhe me shfaqesh ti
shoh yjet me shfaqesh ti
shoh qiellin prap ti
dreqi e mori spostohu pak.... | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:46 pm | |
| Horoskopi 2007: Puna: Yjet te qeshin. Para: Yjet te qeshin. Seksi: Yjet po shkrihen se qeshuri! | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:46 pm | |
| Zemra e femres eshte gure, hyre brenda e s'del me kurre...
Zemra e mashkullit eshte hotel, kush ka qef hyn e del.
Nuk me zinte gjumi....dicka qe nuk me shqitej nga mendja. e di cfare ishte? Fytyra jote... buzeqeshja jote...gjithshka e jotja...sa e frikshme!!
Dashuria eshte nje ndjenje qe lind vertikalisht dhe perfundon horizontalisht.
Policia po kerkon nje person seksi, inteligjent, terheqes, te bukur. Ti mos u bej merak se ste gjen gje, po une ku te fshihem? | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:47 pm | |
| ne mengjes sme hahej buka tuj mendu per ty
ne drek sme hahej buka tuj mendu per ty
ne dark sme hahej buka tuj mendu per ty
tėre naten sme flihej se me hahej bukė | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:47 pm | |
| Veres ne katund
dimerit ne qytet
dashurija ne det
knaqsia ne krevet | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:48 pm | |
| Ah sa natė e lumtur
Ah sa natė e qetė
Gjithmon mė kujtohesh
Nga ora 12-tė | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:48 pm | |
| E-DASHURIA
Kur te vdes ado
te vish keto kujtime
te mi bish me mi lexu
un mrenda me lotu
ather ekupon
se sa
SHUM STE DU... | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:49 pm | |
| Unė dhe ti nėn hije tė mollės
Kishim rėnė nė dashuri,
Me mallėngjim shikonim qiellin
Kur na ra njė glasė pėrmbi! | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:50 pm | |
| Kesh ni dit ne kopsht zoologjik,20 euro i dhash me pa Luani,50 euro i dhash me pa Tigrin,ikisha dhan edhe 1000 Euro veq me pa qit majmunin qe pe lexon ket Sms...
Vala 900,personin qe keni kerkuar shume e keni nervozuar sepse mesazhe moti nuk i keni derguar nese edhe kesaj here nuk i dergoni edhe me teper do ta nervozoni.. | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:51 pm | |
| Sapo degjova ne lajme qe nje person i shkurter i shendoshe i shmetuar me bibilush te vogel eshte zhdukur,zemra mu drodh mendja me shkoi te ty.A je mire???
Merr pjese ne ne diten boterore kunder semundjeve mendore,dergoja kete sms nje personi te semure pshikik ashtu sic ta dergova dhe une TY!!! | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:52 pm | |
| sipas ligjit 85 te rregullores
mbi dashuri jeni e denuar me
burg te perjetshem
per ket vuni denimin te
mbetni per gjith mon ne zemren time
ne dtin e kalter notonte ni flet
ne te ishte e shkruar te dua per jet zemer | |
|
| |
ylb3r! Super Moderator
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike Sun Jun 03, 2007 12:52 pm | |
| Rruges tu kalu syt e tu i pash BUmmmmmmmmmmm bandertit me kry i rash mendova se me zuri rryma u drith zemra ime po fatmirsisht kish pas reduktime
rrnoft KeK-u
qe pe ndal rrymen ........hehe | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sms romantike + humoristike | |
| |
|
| |
| Sms romantike + humoristike | |
|